Wednesday 2 September 2009
Om killar vore typsnitt del 1. Gotham.


Gotham är killen du träffar på en fest. Han är välklädd, precis lagom modern och lagom retro. Han har en snygg kofta på sig. Du undrar hur det kommer sig att du aldrig träffat honom förut? Han har ett så belevat sätt, han är urban och har sympatiska åsikter. Han känns så rätt. Nästa fest du går på dyker han upp igen, “Aha, där är den där trevliga killen”, tänker du, “honom ska jag prata med”, men du kommer inte fram för det är så många som upptäckt hur trevlig han är. Han har samma kofta som på förra festen. Du går på många fester det året. Gotham dyker upp på alla. Alltid i kofta. Alltid artig, men du får liksom ingen kontakt, och du upptäcker att han säger precis samma saker varenda gång. Men han är ju så trevlig.

Posted by: 21:16 1 comment

Categories: Killar, Types and Faces

Comments

 • jöran says:

  (Killen i koftan jobbar nu även åt republikanerna:)

  http://www.gop.gov/solutions/healthcare

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  *

  NEWSLETTER

  ARCHIVE

  CATEGORIES


  TAGS