Saturday 19 September 2009
Romantiskt inlägg


Alla ni cyniker, ta en titt på den här sköna strandbilden och väck romantikern begravd djupt där inne till liv. Lillian Bassman träffade sin blivande make Paul Himmel när han plaskade runt i vattnet på Coney Island, då var hon sex år och han nio. De flyttade ihop när hon var femton och gifte sig när hon var tjugofem.

Paul Himmel var fotograf liksom sin fru, men sadlade om när han var 57 år och började plugga till socialarbetare. Resterande delen av sitt liv jobbade han inom psykiatrin. Paret levde tillsammans till hans död i februari i år. Då hade dom varit ihop i 77 år. “He never bored me” summerar ms Bassman.

Posted by: 13:09

Categories: Gentlemen, Lillian Bassman, Romantik

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS