Wednesday 9 September 2009
Vi blir fler och fler, här är Emi Gunér!

Skribent och copywriter Emi Gunér är vårt senaste tillskott. Hon har översatt och korrekturläst vår publikation som kommer kommer att släppas den 22:a oktober. Det behövs, som vi tidigare nämnt är vår engelska inget man håller i när det stormar (to-hold-on-to-when-it-storms). Emi, översätt det här: Kära Emi, vi tycker att du är witty och charming och ser dig som bloggarnas okrönta drottning. Vi läste alltid din Letters to Marc Jacobs-blogg och Letters From the end consumer och nu har du visst ännu fler bloggar. Eftersom vi är två personer men knappt hinner sköta en enda blogg är vi väldigt imponerade.

Posted by: 22:09 1 comment

Categories: Arbete, Emi Gunér, Ladies

Comments

 • emi guner says:

  som er korrläsare måste jag genast påpeka att det står kommer två gånger i den andra meningen.

  love you
  .e

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  *

  NEWSLETTER

  ARCHIVE

  CATEGORIES


  TAGS