Saturday 17 October 2009
Romantiskt inlägg – igen. Forts.

Det andra romantiska fotot vi inte kan sluta titta på, med den romantiska bakgrundshistorien vi inte kan sluta förbättra är denna: Ruth Ansel och Bruce Weber är i Santa Fe för att fotografera skådespelerskan Jessica Lange för Vanity Fair. Hon har precis mött Sam Shepard, en annan stor skådespelare. De är galet kära (madly in love). Bruce Weber har försökt övertala Sam Shepard att han också ska vara med på bilderna, men han har vägrat.

De har fotat under en hel dag och när solen börjar gå ner och färgar landskapet gult rullar plötsligt en jeep in och ut kliver – Sam. Jessica och Sam kastar sig i lyckligt i varandras armar och börjar kyssas, (sa vi att dom var madly in love), dom kan inte sluta titta på varandra och Sam nyper Jessica skälmskt i näsan medan han dricker en öl som han trollat fram på ett väldigt avspänt romantiskt sätt.
Bruce Weber blir helt i gasen och fotar allt vad han förmår och på avstånd står art director Ruth Ansel och hoppar jämfota av glädje över vilken bra bildsvit hon kommer att få in i nästa nummer.
Det där sista har vi hittat på.

Posted by: 13:06

Categories: Romantik, Ruth Ansel

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS