Thursday 15 October 2009
Romantiskt inlägg – igen.

Det finns två foton vi aldrig kan sluta titta på här på kontoret.

Den ena bilden föreställer en het tjugofemårig Ruth Ansel i luvtröja som… kysser… en het snygg man med uppknäppt jeansskjorta… det ser ut som att de ska ramla omkull vilken sekund som helst.
I vår publikation om Ruth Ansel hade vi skämmigt omedvetet, som i trans, dragit upp just den här bilden väldigt stort, större än alla Bazaarfoton. Någon var artig nog att påpeka detta. Nu är bilden liten eftersom vi valt att fokusera på hennes arbeten och inte hennes privatliv. Fy skäms.
Bildtexten som Ruth skickat lyder: Ett ögonblick fångat under en harpunfiskesemester (coolt!)(namn på Grekisk ö) tillsammans med (MANNENS namn), italiensk målare, fantastisk kock och blivande make. Sommaren 1963.
Vi fick välja mellan den bildtexten och: Jag gifte mig två gånger men det visade sig att jag inte var särskilt bra på det.
Vi valde det översta.

Nu vet ni svaret ni som frågat varför vi inte bloggar på engelska. Det är enkelt. 1. Vår engelska är kass. 2. Vi kan skriva heta inlägg om Ruth Ansels män utan att hon fattar nåt om hon googlar bloggen. Den andra bilden vi inte kan sluta titta på ska vi berätta om en annan dag.

Posted by: 11:02

Categories: Romantik, Ruth Ansel

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS