Tuesday 11 May 2010
Framtiden börjar nu

Paula Scher är en av de mest kända formgivarna i världen. Men det räcker inte. Under vår intervju berättar hon att första gången det är möte med en ny kund och hon kommer in i rummet så reagerar kunden med besvikelse. Vi ifrågasätter om det verkligen är sant, hur kan hon veta att det är så? ”Sånt där känner man direkt” säger Paula oberört ”de har sökt sig till en byrå bestående av män och så får dom kvinnan. Kvinnorna reagerar likadant.”

Läs igenom det här en gång till så att ni verkligen förstår innebörden. Bryt sedan ihop fullständigt. Lägg sedan det här bakom er och tänk nytt. You either respond to it or you don’t.

Posted by: 19:46

Categories: Budskap, Paula Scher

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS