Saturday 15 May 2010
Om killar vore typsnitt del 5: Gotham Narrow


Din storebror har varit ute i svängen ett tag nu. Han har blivit riktigt framgångsrik, erövrat världen och gjort karriär. Han gör inga ansträngningar för att dölja sin självgodhet numera utan vet att han sitter säkert i båten. Men… är han inte lite för stabbig och bredbent egentligen? Vi tycker att det finns sammanhang där han inte anstränger sig det minsta för att passa in, och saker han inte tänker göra för dig.

Det är då du kliver in på spelplanen, lillebror. Du var den struliga brorsan som det aldrig skulle gå lika bra för som din lyckade storebror. Men i vårt tycke är du är både smartare och snyggare. Du snackar inte med alla till höger och vänster men du gör ditt jobb bättre. Du är fortfarande lite för ung och knixig för att vi ska vilja hänga runt med dig i alla möjliga sammanhang. Men när du fått lite mer tid ute i världen och ordnat upp några småsaker – utan att bli präkig som din bror – då står vi där med öppna armar och säger välkommen till oss, Gotham Narrow!

Posted by: 17:44

Categories: Killar, Types and Faces

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS