Thursday 27 May 2010
Om killar vore typsnitt. Del 6


Käre Cooper Black. Du är en svängig filur som aldrig vill växa upp. Du gillar livets goda och det är väl inget fel med det? Din absoluta prime time var tidigt 70-tal och det syns på dig. Det finns många som vill att du ska försvinna helt och andra som tycker att du är en rolig prick!

Vid första anblicken skulle man inte gissa att du ofta dyker upp på konstutställningar och dylikt. Men du står faktiskt bakom en av de kärnfullaste konstrecensioner vi någonsin hört när du på invigningen av Moderna Museet fick frågan vad du tyckte om det nya museet och konsten. Du såg dig om i rummet där en performance av konstnären Vanessa Beecroft pågick och sa: So far, so good!

Posted by: 14:00

Categories: Killar, Types and Faces

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS