Sunday 6 June 2010
I väntans tider

Vi startade den här bloggen i mars förra året då vi på vinst och förlust reste till New York för att intervjua kvinnor med lång erfarenhet av branschen. Resultatet av den resan blev Hall of Femmes, ett tak för olika projekt där vi kommer att lyfta fram kvinnliga formgivare.

Nästa helg åker vi med vår redaktör Ika Johannesson till New York igen för att samla material till en ny omgång Hall of Femmes-böcker och vi kommer att träffa både nya och gamla bekantskaper. Vi ligger i hårdträning, vi läser böcker, memorerar bilder, personer och årtal, vi ringer dagliga tjatsamtal, postar böcker, mailterroriserar assistenter och skriver intervjuscheman. Kort sagt: vi förbereder oss.

Vi åker också till New York för att ha releasefest på bokenDanziger Gallery (mer om detta snart!). Vi hoppas att många ladies and gentlemen dyker upp och att det blir en lång kö framför Ruths signeringsbord.

Posted by: 20:09

Categories: Arbete, Ika Johannesson, Ladies

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS