Wednesday 8 December 2010
Grattis Ika!

Sidbloggen listar årets bästa artiklar.

Posted by: 13:32 2 comments

Categories: Ika Johannesson

Comments

 • Anonymous says:

  Det är bara att konstatera att Ika är en bra skribent… det var hon redan när hon gick i 2 klass i lågstadiet :)

 • Utan Ika skulle vi inte klara oss en sekund utan vandra omkring här i världen nakna. Första gånger vi var på intervju tillsammans skällde vi på henne efteråt för vi tyckte hon hade för ställt för privata frågor. ”Man får inte fråga ART DIRECTORS privata saker, man får bara prata jobb.” Ika tittade på oss som vi var idioter och svarade ”Jag frågar vad jag vill.” Till nästa intervju hade vi gjort en lista med frågor om äktenskap, skilsmässor och sex som vi ville att hon skulle ställa. ”Så koncentrerar vi oss på jobb-biten”.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  *

  NEWSLETTER

  ARCHIVE

  CATEGORIES


  TAGS