Thursday 3 March 2011
Nu i produktion: boken om Paula Scher


Här sitter vår redaktör Maina Arvas och gör en kompletterande intervju med superstjärnan Paula Scher. Efter trekvart kommer hon ut med förhöjd puls och beskriver Paula som 50 % varm, 50% barsk, och tillägger: ”Det här är en person jag inte skulle vilja få en utskällning av.” Eftersom vi träffat damen vid ett par tillfällen förstår vi precis vad hon menar och håller med om allt.

Till bildmaterialet efterlyser vi Manhattan Records skivor och gärna en fin singel att fota av. Den grafiska profilen gjorde Paula Scher 1984, inspirerad av Piet Mondrians Boogie-Woogie målningar. Maila oss om ni har något.

Posted by: 14:23

Categories: Maina Arvas, Paula Scher

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS