Monday 9 May 2011
Sånt vi gillar

Mannen på bilden är inte den man som nämns i texten nedan.

Trots sinsemellan ganska olika preferenser (tack och lov) har vi tidigare bekänt vår svaghet för en viss sorts män. Ändå blir vi ganska förvånade när våra små feministhjärtan börjar klappra vid åsynen av en verkligt stilig slaktare på denna butik. Eller upprymdheten när vår nya stenhårda gyminstruktör skriker och hunsar oss inför hela klassen.

Var ska denna feministresa sluta? I armarna på en stadig brandman? Eller så blir det blir stopp i vasken och man måste ringa efter en flink rörmokare. Eller så kanske man kör för fort längs Madison Avenue så man blir haffad av en snut … eller så … det kan sluta hur som helst det här.

Posted by: 21:51

Categories: Killar, Nöjen, Romantik

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS