Saturday 4 June 2011
Mardröm

Natten efter att vi varit på High Valley Books drömmer en av oss en mardröm.

Hon drömmer att hon vaknar av att några män i designbranschen har brutit sig in i lägenheten. Dom har med sig kassar och är i full färd med att dra ut skåp och lådor i jakt på saker att stjäla (i det här partiet har drömmen för att inte verka alltför övertydlig ersatt värdesakerna böcker och tidningar med smink och parfymflaskor.) Dom rafsar ner stöldgodset i sina plastkassar medan hon ropar på polis och skriker: Rör inte mina grejer det här är mina saker! MINA!
Sen vaknar hon alldeles kallsvettig och ser att trofésamlingen från High Valley Books står kvar bredvid sängen och hon kan somna om.

Posted by: 22:29

Categories: Böcker, Killar

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS