Friday 3 June 2011
På MoMa

Just nu på MoMA visas en utställning om årets inköp till samlingarna. Museet har köpt in typsnitt, så vi strosar runt och läser med våra typsnittsviktigpettrarminer när vi blir avbrutna av en ”big handsome black man” (hans beskrivning). Han vill hellre prata om att Tupac synts Nya Zeeland dagen innan och det har vi såklart ingenting emot. Vem vet, filosoferar vi, vem vet … kanske är det sant. Graham som vakten heter, kommer på fler exempel. ”Många tror ju att han också lever, ni vet, han … han snubben med gitarren …” ”Nä?” ”Ni vet, rock …” ”Elvis?” ”Just precis, Elvis, många tror ju att han och Marilyn lever också.” ”Jaa … kanske är dom alla på Nya Zeeland just nu.”


Posted by: 03:36

Categories: Typografi

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS