Tuesday 14 June 2011
Ruth Ansel i Hall of Fame

Nu är det officiellt! Äntligen får vi berätta en hemlighet vi vetat om en tid.
En gång frågade vi en kvinna hur många kärlekar man kommer att ha i sitt liv (det här var utanför Hall of Femmes, mer privatrådgivning). Hon svarade lätt blasé ”Ni kommer hur som helst bara att minnas tre, den första, den sista och kanske någon i mitten.” När vi i framtiden kommer att tänka tillbaka på Hall of Femmes så kommer vi nog bara att minnas två saker.
Det första: Ruth Ansels första mail till oss där hon berömde våra arbeten, den dagen var det som att kliva ut ur ett rum och in i ett annat.
Det andra: Ruth Ansels mail till oss för några månader sedan där hon berättar att hon har blivit invald i Art Directors Club Hall of Fame, deras lifetime achivement award för enastående insatser inom design. Hon var överraskad och lycklig och hade inte alls väntat sig det.
Vår Hall of Femmes-bok låg på bordet när Hall of Fame-juryn fattade beslutet.

Harper’s Bazaar, The New York Times Magazine och Vanity Fair. Art direction Ruth Ansel.

Posted by: 18:44

Categories: Ruth Ansel

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS