Wednesday 24 August 2011
På önskelistan

Hej Vince

Om vi får fira julafton tillsammans med dig och den här kvinnan lovar vi att du ska få världens finaste present av oss. Det är en katalog formgiven av Sveriges bästa formgivarduo genom tiderna (den andra). Det är en verklig raritet – vi vet att du gillar sånt – och vi fick den för ett rätt bra pris (vi har pantsatt våra svärmödrars juveler). Om vi får träffa Fran IRL skulle vi vilja fråga henne två saker: Hur gick det till när du upptäckte att det som kvinna går att vara vara både rolig och pretentiös? Och inte minst: Finns det nån affär i NY som säljer herrskjortor med hål för manschetter i storlek XS?

Katalog Andy Warhol, Moderna Museet, 1968. Formgivning: Melin/Österlin

Posted by: 18:28

Categories: Budskap, Vince Aletti

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS