Tuesday 14 August 2012
Tomokååååh Mihos bilder

Trots att bilderna är suddiga går det inte att ta miste på entusiasmen i våra aaah- och åååå-ande ansikten. Vad är det vi tittar på? Jo, det nya bildmaterialet som vår USA-redaktör Eric tagit med sig till Stockholm. Där finns en bild på Tomoko som barn framför ett Kaliforniskt blomsterfält där hennes familj odlade blommorna som såldes i familjens butik, här finns bilder på en ung Tomoko som åker genom Europa i en silver-Porsche, där finns en bild på Tomoko som provar en klänning i Finland tillsammans med Marimekkos grundare Armi Ratia, här finns en bild på en äldre Tomoko som kritiskt inspekterar sitt skyltsystem på Penn Station i New York. Det känns som att vi sitter med en guldskatt framför oss, även om det som nu återstår är det plågsamma arbetet att välja bort.

Posted by: 06:37

Categories: Eric Breitbart, Maina Arvas, Tomoko Miho

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS