Wednesday 3 October 2012
Tack för att jag slapp dö, älskling

 ”Han retas ju bara för att han tycker om dig.” De flesta av oss slapp höra den förklaringen så fort vi lämnat grundskolan, men andra har inte haft samma tur.

Man ser det då och då. Pojkvänsmotsvarigheten till bad cop/good cop – fast i en och samma person. Pojkvänner som busar med/retar/plågar sina flickvänner, för att sedan rädda henne undan det han just utsatt henne för. Tonårskillen som låtsasputtar sin tjej mot tunnelbanespåret för att sen fånga henne, som retnyps för att i nästa stund pussas, eller som skrämmer livet ur sin tjej för att sen skrattande ge tröst. Men frågan är om vi inte ser pojkvänsskrämslarnas okrönte konung här. Att fejka en flygolycka för att sen få ett lyckligt ja (läs ”jag säger ja till vad som helst nu när jag överlevde”) på sitt frieri. Herregud. Vi hade sagt nej. Nej, nej, nej.

Posted by: 19:38

Categories: Döden, Killar

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS