Tuesday 6 November 2012
Kyssar, kärlek, romantik – let’s have it all

Vi erkänner. Det finns ett sidospår till Hall of Femmes. Vi kan kalla det Hall of Kisses. Det är en mapp vi har där vi sparar romantiska bilder vi får av våra kvinnor. Bilder vi inte kan blogga, men som vi i perioder tittar på minst en gång om dagen och som vi fyller på med bilder av andra kända och okända människors kyssar. Vi har Ruth i grå luvtröja som kysser sin italienske man på en strand på Sicilien, vi har Lillian och Paul i olika faser av sitt liv, vi har Mary och hennes fruktansvärt stilige fotografman, vi har Sam Shepard och Jessica Lange – romantik hamnar i romantikmappen fortare än du hinner stava till love is in the air.

Ska ni göra en kyssutställning framöver – vi fattar inte varför det inte görs oftare – vet ni nu vart ni kan vända er för expertishjälp.

Posted by: 19:20

Categories: Romantik

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS