Wednesday 25 March 2009
Dagens lunchkille

Börjar vi inte se ett mönster här? Förmiddagar och eftermiddagar gör vi intervjuer med våra ladies och däremellan tar vi ett lättare lunchbreak med nån kille. Igår träffade vi Johan Wilde och idag Brett Littman som är chef för The Drawing Center. Brett var en av curatorerna för en utställning vi var med på i Los Angeles för ett par år sedan. Just nu var det en samlingsutställning med olika konstnärer på galleriet, och ett av de bästa verken var en ganska oansenlig köksstege med lite färgfläckar på som man lätt gick förbi, men om man tittade en andra gång upptäckte man att fläckarna i själva verket var gjorda av diamanter och ädelstenar.

Brett är väldigt trevlig, ett socialt geni och förmodligen behöver vi inte presentera honom för er eftersom han verkar känna fler människor i Stockholm än vi själva gör. Imorgon vet vi inte riktigt vilken kille vi ska äta lunch med, så skicka gärna tips om ni har.

Posted by: 00:17

Categories: Dagens lunchkille

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS