Sunday 29 March 2009
Hellre supermarket än butik


Tredje och sista intervjun för Kolla!. Georgie Stout är en av tre grundare till 2×4, en multidisciplinär byrå med kunder som Nike, Knoll och Vitra. Georgie Stout berättar att dom började arbeta tillsammans med Rem Koolhaus tidigt, innan han hade uppnått det rykte han har idag. Det samarbetet har fortsatt genom åren och lett vidare till många andra gemensamma uppdrag. 2×4 vill arbeta med så många olika slags uppdrag och kunder som möjligt. Dom blev en gång beskrivna som en boutique och svarade att dom snarare vill vara en supermarket.
Det fantastiskt fina väggkonstverket är ett förslag till ett omslag för T magazine. Don’t try this at home.

Posted by: 01:26

Categories: Georgie Stout

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS