Friday 4 September 2009
Brev till Apple


Kära Steve,

låt oss börja med att säga att vi är stora beundrare av er och precis allting ni gör! Vi använder era produkter dagligen både i arbetet och på fritiden. Er marknadsföring för Apple måste tillsammans med Marc Jacobs Juergen Teller annonser och Cliniques kampanjer vara en av tidernas snyggaste och mest konsekvent genomförda.
Det är bara en liten detalj som vi undrar om det går att förbättra inför nästa produktutveckling. Vi är kvinnor med ganska långa och vassa naglar vilket (efter förvånansvärt kort tid) skapar hål i era tangentbord. Efter att vi med intresse konstaterat att de mest använda tangenterna verkar vara A, S, R, T, N och L vilket förmodligen beror på att vi ofta skriver ord som Ansel, snart, art och trans känner vi nu att det det här ger ett ganska sjabbigt intryck som vi inte tycker passar vare sig er eller oss. Skulle detta problem gå att åtgärda?
Vänliga hälsningar
Angela & Samira
PS. Är det möjligt att få någon form av ekonomisk kompensation?

Posted by: 09:06

Categories: Arbete, Ladies, Ruth Ansel, Teknik

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS