Tuesday 15 September 2009
Dagens lunchkille onsdag


Ni är många därute som tror att vi bara bryr oss om äldre kvinnor. Men ingenting kunde vara mer fel. Vi bryr oss om om dom äldre männen också, väldigt mycket. När vi träffar Leif Thollander, 78, står tiden stilla ett tag och vi kommer tillbaka till kontoret som upplysta människor. Om vi kommer tillbaka till kontoret överhuvudtaget vill säga, helst stannar vi hos Leif hela dagen och pratar typografi och tittar i böcker. Leif är typograf och vår vän och mentor. Han lär oss att vässa ögonen och tänka moderna tankar.

Ibland när vi visar saker vi gjort för Leif säger han artigt: “Jaa-a, här har vi lite att ta itu med…”. Han är ofta ungdomligare än vi, “släpp loss lite” kan han säga. Leif anser att han har en plikt att tradera sin kunskap till yngre generationer. En inställning som vi är de första att jubla över. Hans generositet är gränslös. Det här inlägget kan spåra ur när som helst nu, vi tycker så mycket om Leif. Bäst att sätta punkt.

Posted by: 19:43

Categories: Dagens lunchkille, Gentlemen

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS