Monday 13 June 2011
Spiderman på Broadway

Ruth Ansel mailar och undrar om vi inte kan gå och se Spiderman på Broadway tillsammans. Klart att vi ska!
Föreställningen som inte har haft premiär ännu är inte lika usel som alla säger men inte bra. Musiken av Bono är blek och föreställningen hänger inte ihop visuellt. Bäst är George Tsypins scenografi, Eiko Ishiokas kostym och projektionerna av Kyle Cooper, mannen bakom förtexterna till filmen Seven, de är stiligt grafiska och det känns som att man virvlar runt bland New Yorks skyskrapor. Tonåringen i vårt sällskap tycker dessutom att Mary-Jane, spelad av Jennifer Damiano är hot.
Scenografi av George Tsypin. Kostym av Eiko Ishioka.

Posted by: 00:52

Categories: Ruth Ansel

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS