Friday 19 August 2011
Leon

Leon. Foto: Trea van Drunen.


Vince Aletti – mannen vi aldrig kan få nog av – har varit i Amsterdam för att delta i juryn för Pride Photo Award. Vinnare är den enkla och rörande bilden på 12-årige transpojken Leon.


Vince berättar att det var intensiva dagar och att han inte hann med något annat än juryarbete, men att hotellet, ett ombyggt före detta fängelse med olika specialdesignade rum, var ”terrific”. Som en bonus för en man med hans läggning fungerade hotellet som ett designarkiv med kabinettskåp fyllda av gamla tidningar. Tanken på Vince liggandes uppe på nätterna nerbäddad med en stor bunt World of Interiors ska bli vår snuttefilt i höst.


Här ett hemma-hos reportage och en intervju med Vince, som får oss att drömma om att fira julafton i East Village. Förutom att hans hem ser mer städat ut än vi minns det, saknar vi också en bild inifrån badrummet där även badkaret är fyllt av böcker, samt handdukshållarna där den ena är märkt Boys och den andra Men.

Posted by: 08:09

Categories: Fotografi, Vince Aletti

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

NEWSLETTER

ARCHIVE

CATEGORIES


TAGS